Zakelijk

Offerte aanvragen

Meer informatie ontvangen over jullie teamuitje bij The Team Building? Vul dan ons offerteformulier in, wij maken dan een passend programma voor jouw onvergetelijke teamuitje.
Uiteraard staan wij je ook graag telefonische te woord voor het maken van een offerte en een planning. Neem gerust contact met ons op.

Offerte aanvragen

Events

In hartje Utrecht staat The Team Building. The Team Building biedt verschillende mogelijkheden voor een bijeenkomst in een van onze vergaderzalen. In dit oude industriële pand bevindt zich alles wat nodig is voor een dag teambuilding: vergaderzalen, een grote bar met lunch- en dineropties en verschillende activiteiten.

Meer over jouw event

Vergaderzaal

Onze vier vergaderzalen zijn diverse opstellingen te realiseren: theater, U-vorm of borrelopstelling. Onze kleinste ruimte, Utrechts Hout, is een moderne vergaderzaal die plaats biedt aan 8 tot 30 personen. De ruimte is van alle moderne gemakken voorzien. Willen jullie meer openheid, met een grotere groep verzamelen en een meer informele sfeer dan zijn onze andere zalen Utrechts Beton, Utrechts Glas en Utrechts Gras uitermate geschikt.

Onze vergaderzalen

Custom Serious Games

Bij The Team Building ontwikkelen we niet alleen voor onszelf. We bedenken concepten voor escape rooms en spelvormen, maken ze, en we helpen bij de uitvoering. Zo zijn onze puzzels en opdrachten onderdeel van een training voor een internationaal accountantsbureau. We werken samen met andere bedrijven aan een escape room als training crisismanagement.

Meer over Serious Games

Teamcoaching

The Team Building in Utrecht is dé perfecte plek om je team verder te ontwikkelen. Spelenderwijs komt iedereens ware aard naar boven; ben je fanatiek of juist afwachtend? Pak je graag de leiding of volg je liever aanwijzingen op? Wij hebben een uitgebreid netwerk aan ervaren teamcoaches die jullie op allerlei gewenste vlakken kunnen uitdagen.

Meer over Teamcoaching

Welke feedback kregen wij?

Uiteraard laten wij ons ook graag coachen. Door jou. Want bij The Team Building sta jij centraal. We horen graag hoe je onze diensten hebt ervaren. Misschien vinden we zelfs negatieve feedback belangrijker dan positieve feedback, omdat het ons verder helpt te groeien naar een nog mooiere organisatie!

Hogeschool Utrecht:
Geschikte locatie voor een vergadering in combinatie met een teambuildingsactiviteit. Makkelijk te bereiken met de auto/OV. De gastvrijheid en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel.

De gastvrijheid en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel.