Escapespel: VOC Escape

VOC Escape, hét escapespel in Utrecht. Het is 1602. Kapitein Gortzak heeft na een lange reis op zee een nieuw eiland gevonden, echter is het land bezaaid met puzzels en raadsels. Voordat hij de vlag kan hijsen moeten deze puzzels worden opgelost. Na tal van pogingen slagen Gortzak en zijn bemanning er niet in om de klus te klaren. Aan jullie de taak om dit wel te doen. Er is haast bij want er liggen al een aantal andere schepen voor anker om het eiland te veroveren. Met een aantal teams strijd je tegen elkaar om als eerste de vlag te kunnen heisen.

‘Het eiland van Kapitein Gortzak’ is een fictief verhaal, geïnspireerd op de zeeverhalen van de Vereenigde Oostindische Compagnie. Gedurende het spel zullen er verwijzingen zijn naar de Nederlandse handelsonderneming en de overzeese handel in specerijen. Kennis van of interesse in VOC is absoluut niet vereist. Voor mensen die wél geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van de VOC zal het een feest der herkenning zijn, er zijn verschillende elementen uit die tijd die terugkomen in het escapespel.

Details
Team: 8 – 20 personen
Prijs: 17,- p.p.
Niveau: Gemiddeld
Tijd: 60 minuten
Taal: Nederlands en Engels

Reserveer nu

Handig om te weten

Escapespel VOC Escape is geschikt voor alle leeftijden, echter de groep dient voor minimaal 50% uit meerderjarigen te bestaan. Uiteraard ben je in gezinsverband ook van harte welkom om dit spel te komen spelen. Wij adviseren dit spel met minimaal 10 personen te spelen en het spel is te spelen tot 4 teams van 5 personen tegelijkertijd. VOC Escape is een combinatie van een escape room en Expeditie Robinson. Het gaat bij dit spel niet om wie er als eerste weet te ontsnappen maar wie als eerste de vlag weet te hijsen. Doordat je met verschillende teams tegelijkertijd speelt, ontstaat er vaak een leuke dynamiek en zorgt het voor onderlinge druk en competitie. Wanneer je de VOC Escape boekt, dan speel je alleen met jouw groep. Er zal dus niet worden aangevuld met andere teams. Dit escapespel in Utrecht is centraal gelegen en goed te bereiken per trein, auto en fiets. Heeft u vragen over dit escapespel, neem dan gerust contact met ons op.

Reserveer nu jouw escapebeleving