The Floor is Lava

LET OP: The Floor is Lava in Utrecht is NIET het TV-spel van Netflix. Ons spel bestaat al langer en zij hebben onze naam gestolen 😉 Wij hebben dus geen water waar je in kan vallen, geen bewegende objecten en het is geen hindernisparcours a la Wipeout. Wat dan wel? Lees dan verder…

The Floor is Lava is een uniek spel uit de Verenigde Staten. Het kan het beste worden omgeschreven als een fysiek en tactisch spel. Een unieke combinatie van elementen van het kaartspel Weerwolven van Wakkerdam en Apenkooien.

 

Bedoeling van het spel? Erachter komen wie er in jouw team zit, zonder in de lava te vallen. The Floor is Lava wordt gespeeld in verschillende rondes, elke ronde heb je opnieuw de kans om het spel te winnen. Doordat je aan het begin van het spel niet weet wie er bij jou in het team zit, ontstaat er een ontzettend leuke dynamiek. Wie kan je vertrouwen en wie vooral niet? Want een klein zetje van je tegenstander en je belandt in de lava. Maar niet getreurd, wellicht ben je wel de wreker en neem je je tegenstander mee naar de dodenkamer. Hier kan je het spel nog steeds beïnvloeden door eilanden te laten zinken of door andere spelers in het veld vuurballen te geven. Een tactisch spel waar je helemaal in gaat zitten en waarin iedereen bloedfanatiek wordt!

Details
Corona: tijdelijk alleen t/m 12 jaar
Team:
8 – 25 personen
Leeftijd: vanaf 8 jaar
Prijs: 17,50 p.p.
Tijd: 60 minuten
Taal: Nederlands en Engels

Reserveer nu

Handig om te weten

Deze activiteit is geschikt vanaf 8 jaar. Wij adviseren om met minimaal 10 personen te spelen. Heeft u vragen over over deze activiteit, neem dan gerust contact met ons op.

Reserveer nu The Floor is Lava