Pubquiz

Spelliefhebbers Pubquiz

Binnenkort is alweer de tweede Spelliefhebbers Pubquiz bij The Team Building in Utrecht, gehost door Lourens van Oers. Speel mee met onze eigen pubquiz gevuld met speciale rondes voor spelliefhebbers en leuke prijzen! Je kan onder andere veel cryptische vragen over spellen, en ludieke rondes verwachten. Jullie worden beloond met leuke prijzen, o.a. van Brouwerij De Leckere en natuurlijk andere interessante items.

PS: de editie van 14-11 is verplaatst

Programma
Nader te bepalen
Inloop: 19:30 – 20:00
Spel: 20:00 (sharp) – 22:30 incl. 2 pauze’s
Praktisch
Teams van 2-6 personen
Entree is €4,- p.p.
Goede teamnaam verplicht

Pubquiz als activiteit

Pubquiz van The Team Building in Utrecht speel je tot 100 personen tegelijkertijd. Tijdens de quiz zal in diverse rondes jullie kennis worden getest in groepjes van 3 tot 6 personen. Naast rondes over muziek, geschiedenis en sport zijn er natuurlijk ook cryptische rondes! Na circa 4 of 8 (1,5 of 3 uur spel) rondes wordt uiteindelijk een winnend team gekroond, met bijbehorende prijs. Tijdens het spel is er genoeg tijd om te socializen onder het genot van een hapje en drankje.

Het is ook mogelijk om de pubquiz bij jullie op locatie te geven. In dat geval komt onze enthousiaste presentator/presentatrice naar jullie toe. We bespreken graag de opties qua ruimtes, techniek, duur en inhoud.

Pubquiz aanvragen