Het Kinderfeestje in Utrecht

Jouw kinderfeestje bij The Team Building in Utrecht. De leukste activiteiten op een centrale plek in Utrecht.

Handig om te weten

Voor en na jouw activiteit krijg je onbeperkt limo en een zakje chips. Het kinderfeestje bij The Team Building in Utrecht extra speciaal maken door een lekker stukje taart? Voor 3,50 per persoon kun je dit bestellen tijdens het reserveren.

Een kinderfeestje bij The Team Building al voor 16,- of 17,- per persoon. Er is een minimale afname van 4 tickets voor karten en 8 personen voor Eiland Draaikolk en The Floor is Lava.

Kidsproof

Onze kinderfeestjes zijn bekend van Kidsproof!

“Te gek voor een spannend kinderfeestje. En leuk om te combineren met het spelen van een escaperoom!” Lees hier het succes verhaal.

Onze activiteiten

Hier onder vindt je een overzicht van de activiteiten die geschikt zijn voor een kinderfeestje.

Crazy Karts! Kids

Kom met jouw vrienden en vriendinnen (8-14 jaar) driftkarten. Met 4 tot 6 rijden jullie je eigen privé race, waarbij je de meeste punten moet zien te scoren. Op sommige speciale plekken ga je ineens harder, op anderen zet je de rest stil! Overwin jij de baan en jezelf?

Reserveer nu

Eiland Draaikolk

Piraat Blauwbaard heeft na een lange reis op zee een nieuw stuk land gevonden. Om dit stuk land te veroveren zijn er nog een aantal taken te volbrengen. Daarvoor schakelt hij jou en je medepiraten in. Ouders mogen meekijken, of even lekker ontspannen in onze bar.

Reserveer nu

The Floor is Lava Kids

In de zee van lava ben je alleen veilig op de lichtgevende eilanden. Spring van eiland naar eiland en probeer erachter te komen wie er bij jou in het team zitten, maar pas op dat je niet in de lava valt! Ouders kunnen meekijken, of lekker ontspannen in de bar.

Reserveer nu