De leukste activiteiten van Utrecht speel je met je familie bij The Team Building

 

Als gezin ben je van harte welkom bij The Team Building. Er zijn genoeg leuke uitjes om gezellig samen te komen doen. Het leuke is dat alles indoors in bij ons en op een locatie, dus je hoeft je over het weer geen zorgen te maken. Ook hebben we grote capaciteit, waardoor er vaak nog wel ergens een plekje voor jullie is. Je vindt The Team Building in hartje Utrecht, met gratis parkeerplekken, goed bereikbaar vanaf de snelweg en met het OV. We hebben alle opties op deze pagina voor je ingedeeld op groepsgrootte. Plan dus direct met je gezin een uitje in Utrecht

Voor families van 2 tot 8 kan je met je gezin een escaperoom spelen, sommige verhalen zijn al vanaf 8 jaar te spelen. Ben je met een iets grotere groep, scroll dan wat verder naar beneden. Ben je eigenlijk op zoek naar een kinderfeestje? Lees dan hier wat voor mogelijkheden we bieden. Kidsproof schreef er ook een leuke blog over: “Te gek voor een spannend kinderfeestje”

Escaperoom spelen met je gezin

Hebben jullie samen al eens een escaperoom gespeeld? Dat is een spannend samenwerkingsspel waarbij je binnen 60 minuten een missie moet oplossen. Je stapt als het ware echt in een verhaal!

Een jonge onbevangen frisse blik gecombineerd met de wijsheid van de jaren werkt vaak ideaal om de puzzels op te lossen, perfect voor gezinnen dus!

Nog wat tips:  Let op dat je goed met elkaar overlegt en alles wat je vindt hardop zegt. Ook doorwisselen van plek is vaak handig. En bijf lief voor elkaar… dan kun je daarna samen je overwinning vieren met een lekker drankje bij ons aan de bar. 

Kom dus met je gezin een escaperoom spelen in Utrecht.

Je kan bij The Team Building kiezen uit 3 escaperooms, waarvan we er twee dubbel hebben. Ze verschillend onderling wat in spanning, moeilijkheidsgraad en spelersaantallen. 

Onze adviesleeftijd voor dit uitje is er niet voor niets, wij gaan er vanuit dat kinderen die dit leuk vinden al tot het nieuwsgierige en dappere soort behoren. De leeftijd geld alleen voor gezinnen, voor losse groepen kinderen hebben we andere activiteiten.

De Verzetsgroep is voor 2-8 personen en vanaf 8 jaar en is alleman favoriet met een waargebeurd verhaal.

The Diamond Heist kent veel special effects en is voor 3 tot 8 personen en vanaf 12 jaar.

Case 0048 is het spannendste en voor 2 tot 4 personen vanaf 14 jaar.

Crazy Karts! met jouw gezin als uitje

Wil je wel iets leuks met je kids ondernemen maar heb je de escaperooms al gedaan? Plan dan met gezin een uitje in Utrecht wat echt uniek is. Voor gezinnen met kinderen tussen de 8 en 18 hebben wij nog iets heel gaafs! Boek Crazy Karts! Kids en je kan privé ons nieuwste kartspel beleven. Het gaat hier niet alleen om rondjes rijden, maar de baan en je medespelers hebben invloed op je score. Ook de beleving is erg belangrijk, alsof je echt in een video-game-wereld rondrijdt. Degene met de meeste punten wint!

Een groot spel spelen met de hele familie

Ook met je hele familie ben je bij ons van harte welkom. We hebben twee groepsspellen voor 8 tot 40 personen. Je kan voor je familieweekend bijvoorbeeld ons escapespel beleven of juist kiezen voor een iets actiever spel genaamd The Floor is Lava. Beide opties zijn leuk voor kinderen vanaf 8 jaar.

Onze VOC-Escape is een afgeleide van de escaperoom, met als grote voordeel dat je met zijn allen bij elkaar blijft en het kruipen en sluipen mag overslaan. Ook geschikt voor oma dus. 

Het puzzelen zit er natuurlijk wel in, dus je wordt flink uitgedaagd om het mysterie op te lossen. Ook qua verhaal en beleving zit je goed. Je gaat namelijk op zoek naar een schat op een onbewoond eiland en probeert als eerste de vlag te hijsen. 

We hebben dit spel in twee varianten VOC Escape (vanaf 14 jaar) en Eiland Draaikolk (vanaf 8 jaar). 

In totaal hebben we 8 kisten die kunnen worden ingericht in een mix van deze samenstellingen zodat iedereen samen kan spelen. Boek onze VOC Escape en geef per mail nog even aan dat je ook kinderkisten wilt en we maken het voor je in orde.

Ook fantastisch om te spelen met een grote groep is The Floor is Lava. Nee, niet dat ‘voeten-van-de-vloer-spel’ wat je wellicht kent? Wij hebben een eigen spel ontworpen wat zich het beste laat omschrijven als een mix tussen Weerwolven van Wakkerdam en Apenkooien. 

In dit fysieke spel sta je op verhoogde eilanden in een zee van lava. Je mag van de een naar de ander springen en kan dan de rest van de speler tegenkomen. Je weet helaas niet of je bij hen in het team zit of niet, want dit is geheim. Ook kunnen ze een rol hebben met speciale krachten. Deel je informatie met het risico in de lava te verdwijnen? 

Dit spel je kan zo strategisch of fysiek spelen als je wilt. Een uur kunnen staan, glashard liegen en een halve meter springen zijn echter wel voorwaarden. Echt een leuk uitje met je gezin in Utrecht!

Meer genieten met je gezin of familie

Voor of na je activiteit kan je bij ons ook lunchen, borrelen of dineren. Geef dit wel van te voren aan, want we moeten plekken voor je vrijhouden. Ideaal is bijvoorbeeld de pizzaparty met onbeperkt drankjes en verse pizza’s uit onze eigen steenoven!