Event in Utrecht

Een event hartje Utrecht staat The Team Building. The Team Building biedt verschillende mogelijkheden voor een events in één van onze vergaderzalen. In dit oude industriële pand bevindt zich alles wat nodig is voor een dag teambuilding: Een grote bar met lunch- en diner opties en verschillende activiteiten.

In dit oude industriële pand bevindt zich alles wat nodig is voor een dag teambuilding

Onze vier vergaderzalen zijn diverse opstellingen te realiseren: theater, U-vorm, borrelopstelling en zelfs een lunch- of diner opstelling. Onze kleinste ruimte, Utrechts Hout, is een moderne vergaderzaal die plaats biedt aan 8 tot 30 personen. De ruimte is van alle moderne gemakken voorzien. Willen jullie meer openheid, met een grotere groep verzamelen en een meer informele sfeer dan zijn onze andere zalen Utrechts Beton, Utrechts Glas en Utrechts Gras uitermate geschikt.

Wat dacht je van een middag teambuilding waarin jullie eerst brainstormen en daarna stoom afblazen bij The Floor is Lava en afsluiten met een diner? Een bedrijfsuitje met een Pubquiz en/of Axe Throwing en tussendoor gezellig borrelen? Een van onze vijf escape rooms spelen met een ervaren teamcoach die meekijkt en jullie onderlinge communicatie, teamrollen en successen observeert. Het kan allemaal bij The Team Building in Utrecht!

Tijdens jullie bijeenkomst kunnen we jullie uiteraard voorzien van een koffie- en theearrangement. Achteraf kunnen we jullie een hapje of drankje aanbieden in onze bar. Ook zijn er diverse mogelijkheden voor lunch en diner voor 10 tot 110 personen. Wij werken met lokale en biologische leveranciers en kunnen alles naar jullie wensen aanpassen.

Centraal Gelegen in Utrecht

De vergaderzalen van The Team Building zijn centraal gelegen in Utrecht, 10-15 minuten lopen vanaf Utrecht Centraal Station. Als je voor de bus kiest dan sta je met lijn 7 (richting Kanaleneiland) binnen 5 minuten voor onze deur, de bushalte is tegenover onze ingang. Parkeren kan ook bij ons op het terrein, we hebben 22 gratis parkeerplekken en zijn gevestigd naast de uitvalswegen in het centrum van Utrecht. Binnen 5 minuten zit je op de A2 en/of A12. Voor grotere groepen is er ook voldoende (betaalde) parkeergelegenheid tegenover ons pand bij de parkeerterreinen van Holland Casino en de Jaarbeurs.