Eten en Drinken

In onze sfeervolle en gezellige lounge/bar geniet je van heerlijke drankjes en hapjes. Ook voor een lunch of diner kun je bij ons terecht. Zo wordt jouw dagje uit een onvergetelijke dag!

Op deze pagina vind je een overzicht van alle mogelijkheden. Klik op de menukaarten voor uitgebreide informatie.

Drank en Hapjes

Wij schenken een divers aanbod van drank met ruime keus uit frisdrank, sap, koffie, thee, bier en wijn. Het bier van De Leckere is een in Utrecht gebrouwen en biologische bier. Ook ons sap van Schulp is biologisch en afkomstig uit Breukelen. De borrel is compleet te maken met een hapje. Ook is het mogelijk voor gedurende 2 uur de dranken af te kopen.

Drank en Hapjes menukaart

Kleine trek

Voor de kleine trek kunnen jullie altijd bij ons terecht, er staan tosti’s, panini’s en snacks op het menu. We horen het liefst van te voren of jullie wensen hebben, zodat we het voor of na jullie activiteit klaar kunnen zetten. Bij je reservering kan je bijvoorbeeld direct al bittergarnituur boeken!

Kleine trek menukaart

Lunch en Diner

Vanaf groepen van 10 personen verzorgen wij een heerlijk diner. Ons basisbuffet is volledig biologisch, bestaande uit vis, vlees en veel goede vegetarische opties. Ook de extra’s zoals de roseval aardappeltjes en de couscoussalade zijn smaakvol bereid. Bij ons uitgebreide en deluxe buffet serveren we jullie respectievelijk ook lekkere hapjes voor- en achteraf. Willen jullie iets delen? We hebben ook opties voor een tapasbuffet. Per seizoen zijn er ook wisselende opties.

Onze lunches bestaan uit een lekkere verse luxe petit pain en boterham, belegd met vis, vlees of vega. We zetten ook melk, koffie en thee voor jullie klaar. Willen jullie iets uitgebreider lunchen? Dat kan ook, dan bieden we jullie ook een luxe lekkernij, vers fruit en verse sapjes aan.

Lunch en Diner menukaart

Kids

Voor onze jongere gasten hebben wij standaard (al inbegrepen bij het reserveren van een kinderfeestje) ontvangst met limonade en na het spel een refill met wat lekkers erbij! Indien gewenst kan dit worden geüpgrade naar een lekkere gepersonaliseerde slagroomtaart. Mochten jullie ook zin hebben in een frietje met snack dan kan dat ook bij ons. Geef dit op tijd aan, dan zorgen wij dat het op het gewenste tijdstip klaarstaat.

Contact