Escaperoom The Diamond Heist

Escaperoom The Diamond Heist in Utrecht speelt zich begin jaren 90 af. De broers Harry en Charles Quant ontpopten zich van kwajongens tot meesterdieven. Al op hun tiende openden ze de sloten van hun kamers met een paperclip. Op de middelbare school lukte het ze de kluis te openen waar de examens werden bewaard en op hun 25e zetten ze een kraak in een bank waarbij ze voldoende goud en juwelen buit maakten om een paar jaar vooruit te kunnen. De broers werden berucht als Big Harry en Little Charlie. Ze waren altijd samen, gebruikten geen geweld maar wisten met slimme trucs altijd hun doel te bereiken. De acties van de broers gingen van een leien dakje, tot voor kort…
Details
Team (tijdelijk): 2 – 8 personen gezin of tot 4 samengesteld
Team (normaal): 
2 – 8 personen
Battle: 8 – 16 personen
Leeftijd: vanaf 12 jaar in gezinsverband
Prijs: 22,50 p.p.
Niveau: Gemiddeld
Tijd: 60 minuten
Taal: Nederlands en Engels

Reserveer nu

Charles heeft er genoeg van dat Harry de baas speelt. De druppel die de emmer deed overlopen was toen Harry de opbrengst van hun laatste kraak (The Ephemeral Diamond) voor zichzelf hield. Het wordt hoog tijd om de zaken recht te zetten, maar hij kan dit niet alleen. De beveiliging van Harry’s appartement is van hoge kwaliteit. Omdat Harry niet gelooft in cijfersloten, is de kluis op een bijzondere manier beveiligd. Charles stuurt jullie op pad om de diamant terug te halen. Lukt het jullie om binnen de tijd in te breken en te ontsnappen met de diamant?

”Charles stuurt jullie op pad om de diamant terug te halen!”

Escaperoom The Diamond Heist is geschikt voor spelers vanaf 12 jaar in gezinsverband. The Diamond Heist is toegankelijk voor mindervaliden, maar er er niet aan alle onderdelen worden meegedaan. Deze escaperoom in Utrecht is centraal gelegen en goed te bereiken per trein, auto en fiets. Mocht u vragen hebben over deze escaperoom, neem dan gerust contact met ons op.

Reserveer nu jouw escapebeleving