Escape room De Verzetsgroep

Escape room De Verzetsgroep  in Utrecht. Het einde van de Tweede Wereldoorlog nadert; het is 1945 en Jacoba van Tongeren (leidster van Verzetsgroep 2000 en verantwoordelijk voor ongeveer 2500 onderduikers) krijgt bericht dat de Duitsers het hoofdkwartier van de verzetsgroep zijn binnengevallen. Op het hoofdkwartier ligt naast de gehele administratie ook de belangrijke coderingsmethode die wordt gebruikt door de leden van de verzetsgroep. Hiermee kunnen zij berichten versleutelen en hun identiteit geheim houden. Hoe moet het nu verder met alle waardevolle informatie die op het hoofdkwartier ligt? Mochten de Duitsers deze coderingsmethode in handen krijgen dan is de verzetsgroep ontmaskerd!
Details
Team (tijdelijk): gezin 2-8 of tot 4p. samengesteld
Team (normaal): 2 – 8 personen
Leeftijd: vanaf 8 jaar in gezinsverband
Prijs: 22,50 p.p.
Niveau: Gemiddeld
Tijd: 60 minuten
Taal: Nederlands en Engels

Reserveer nu

Nadat Jacoba naar het hoofdkwartier is gesneld kijkt ze op een afstandje toe hoe de Duitsers in en uit lopen met de administratie. Op een gegeven moment verlaten de Duitse officieren het huis en niet veel later volgen de overgebleven soldaten. Het huis is onbewaakt, dit is hét moment om naar binnen te gaan. Duizenden onderduikers en verzetshelden zijn in gevaar, aan jou de taak om de coderingsmethode het huis uit te krijgen voordat de Duitsers terugkeren.

”Vind de coderingsmethode en ontsnap voordat de Duitsers terugkomen!”

Handig om te weten

Escape room de Verzetsgroep is geschikt voor alle leeftijden, echter de groep dient voor minimaal 50% procent uit meerderjarigen te bestaan. Uiteraard bent u in gezinsverband van harte welkom om deze kamer te komen spelen. Wij adviseren deze kamer te spelen met maximaal 6 personen. De Verzetsgroep is helaas niet geschikt voor mindervaliden. Deze escape room in Utrecht is centraal gelegen en goed te bereiken per trein, auto en fiets. Heeft u vragen over deze escape room? Neem dan gerust contact met ons op.

Reserveer nu jouw escapebeleving