Escape room Case 0048

Escape room Case 0048: Het is begin jaren 50, jouw rechercheteam komt op het spoor van een mysterieuze zaak. De laatste weken is het aantal vermissing’s zaken flink gegroeid. Een undercoveragent die met het onderzoek bezig was is afgelopen week ook verdwenen. Uit zijn rapporten blijkt dat hij sterkt twijfelde over het oude ziekenhuis. Veel van de verdwenen personen hebben een link met deze locatie.

Deze vermissing’s zaak heeft de hoogste prioriteit. Aan jullie dan ook de taak om er achter te komen wat er is gebeurt, met de vermiste personen. Rondom het ziekenhuis heerst al wat langer onrust. Het lijkt dan ook de beste plek om te beginnen met het onderzoek. Een nadeel is dat niemand zonder reden wordt toegelaten binnen het ziekenhuis. De enige optie lijkt te worden opgenomen in het ziekenhuis. Bereid je dus goed voor om de dokter te kunnen overtuigen.

Details

Team: 2 – 4 personen
Battle: 4 – 8 personen
Leeftijd: vanaf 14 jaar in gezinsverband
Prijs:
22,50 p.p.
Niveau: Moeilijk
Tijd: 60 minuten
Taal: Nederlands

Reserveer nu

Duik in het mysterie van een reeks vermissingen. Los jij Case 0048 op?

Handig om te weten

Escape room Case 0048 is geschikt voor 14 jaar of ouder, in gezinsverband. Deze escape room is helaas niet geschikt voor mindervaliden. Let op: Deze kamer is een vernieuwing van The Maniac en was eerst te spelen bij escape room The Loophole. Er is wat betreft puzzels niks veranderd, dus wij raden je af om deze kamer bij ons te spelen wanneer je The Maniac al gespeeld hebt. Deze escape room in Utrecht is centraal gelegen en goed te bereiken per trein, auto en fiets. Heeft u vragen over deze escape room, neem dan gerust contact met ons op.

Reserveer nu jouw escapebeleving