Crazy Karts! Utrecht

Crazy Karts! in Utrecht. Onze karts zijn speciaal ontworpen om mee te driften. Het gaat dus niet alleen om het snelst rondjes rijden, het gaat om beleving, strategie en behendigheid. Special effects zorgen voor een unieke beleving, waardoor er een echt spel ontstaat met interactie tussen de rijder, de baan en de rijders onderling.

Om de ervaring compleet te maken is de baan in thema ingericht. Vanuit de kennis in het bouwen en ontwikkelen van escape rooms weten we hoe belangrijk de beleving is. Daarom is onze Crazy Kartbaan ook in het thema “The Warehouse” ingericht. Je rijdt dwars door een pakhuis met stellingen en containers en zelfs een heuse wasstraat!

Details
Team: 1 – 10 personen
Team (tijdelijk): 1 – 4 personen
Prijs: 16,- p.p.
Heat: 10 minuten
Tijd: 20 minuten

Plan nu alvast jouw heat

Crazy Karts: wat is het niet

Laten we duidelijk zijn. Wij hebben een eigen unieke real life race-ervaring gebouwd. Je vindt bij ons in Utrecht geen Nintendo-content. Geen character outfits, geen rode petjes en geen kleurrijke wegen.

”het gaat om beleving, strategie en behendigheid.”

Handig om te weten

Crazy Karts! is geschikt vanaf 14 jaar, echter de groep dient voor minimaal 50% procent uit meerderjarigen te bestaan. Voor deelnemers onder deze leeftijd, of groepen die niet aan de 50%-voorwaarde voldoen dient er de Crazy Karts! Kids-activiteit te worden geboekt. De baan zal dan privé worden afgehuurd en de karts staan anders afgesteld met een lagere maximumsnelheid.

Jouw spel duurt 10 minuten, lijkt het je leuk om langer te racen, kies dan voor twee heats. Krijg je meteen korting!

Crazy Karts! van The Team Building in Utrecht is centraal gelegen en goed te bereiken per trein, auto en fiets. Heeft u vragen over Crazy Karts!? Neem dan gerust contact met ons op.