Axe Throwing Utrecht

Bijlwerpen – Real Axe Throwing Utrecht is een unieke activiteit die de oermens in je naar boven haalt. Deze rage uit de Verenigde Staten heeft ook Nederland bereikt. Axe Throwing zorgt voor een echte ‘adrenaline rush’ en een onvergetelijke uitje. Perfect voor jouw teamuitje, vrijgezellenfeest of gezellige activiteit met vrienden en/of familie.

Je begint met een veiligheidsinstructie van onze Axepert. Daarna is er tijd om te oefenen, gooi jij beter met één of twee handen? De Axepert zal je tips en tricks meegeven om je techniek te verbeteren. Je speelt verschillende soorten competities. Tijdens de activiteit kun je gezellig socializen onder het genot van een hapje en een drankje.

Details
Team: 2 – 6 p.p. baan, 6 banen
Team (tijdelijk): 2 – 4 p.p. baan, 4 banen
Banen: 6
Prijs: 19,50 p.p.
Tijd: 60 minuten

Reserveer nu

Het NK Axe Throwing

Ben jij helemaal één geworden met de bijl en gooi je roos na roos? Bereid je dan voor op het volgende NK bijlwerpen. Het eerste NK is net achter de rug, 19 januari 2020 te Veghel. Over ongeveer een jaar komt er een nieuw toernooi bij ons in Utrecht. In de tussentijd komen er kwalificatietoernooien. Plaats en tijd worden nog bekendgemaakt.

Handig om te weten

Real Axe Throwing is geschikt vanaf 18 jaar. Deze activiteit kent een minimale afname van 4 personen. Heeft u vragen over Real Axe Throwing, neem dan gerust contact met ons op.
Hieronder vind je een paar veelgestelde vragen over het bijlwerpen.

Kunnen we ook met 2 spelers komen bijlwerpen?

Jazeker. We rekenen wel op een betaling van minimaal 4 personen. Dit doen we omdat het spel nogal hoge kosten heeft: de slijtage aan de doelen en de bijlen, en de aanwezigheid van personeel. We willen bij last-minutes wel voor je kijken of we bij de betaling 3 personen kunnen rekenen. Voor deze optie kan je ons het beste bellen.

Hebben we de bijlwerpbaan voor onszelf?

Ja (tenzij). De normale reserveringen gaan uit van een prijs per persoon, met een minimumaantal van 4 personen. Dan heb je een baan voor jezelf. Met 7 personen heb je 2 banen voor jezelf, omdat we maximaal met 6 personen op een baan spelen.

Reserveer nu Axe Throwing