Axe Throwing Utrecht

Bijlwerpen – Real Axe Throwing Utrecht is een unieke activiteit die de oermens in je naar boven haalt. Deze rage uit de Verenigde Staten heeft ook Nederland bereikt. Axe Throwing zorgt voor een echte ‘adrenaline rush’ en een onvergetelijke uitje. Perfect voor jouw teamuitje, vrijgezellenfeest of gezellige activiteit met vrienden en/of familie.

Je begint met een veiligheidsinstructie van onze Axepert. Daarna is er tijd om te oefenen, gooi jij beter met één of twee handen? De Axepert zal je tips en tricks meegeven om je techniek te verbeteren. Je speelt verschillende soorten competities. Tijdens de activiteit kun je gezellig socializen onder het genot van een hapje en een drankje.

Details
Team: 2 – 6 p.p. baan
Banen: 6
Prijs: 19,50 p.p.
Tijd: 60 minuten

Reserveer nu

Kwalificeer je voor het NK Axe Throwing

Ben jij helemaal één geworden met de bijl en gooi je roos na roos? Kwalificeer je dan voor het NK bijlwerpen in januari 2020 te Veghel. Hoe? Door een zo hoog mogelijke score te halen in de eerste ronde.

Handig om te weten

Real Axe Throwing is geschikt vanaf 18 jaar. Deze activiteit kent een minimale afname van 4 personen. Heeft u vragen over Real Axe Throwing, neem dan gerust contact met ons op.

Reserveer nu Axe Throwing