Activiteiten The Team Building Utrecht

Keuze uit verschillende activiteiten bij The Team Building in Utrecht. Zo speel je bijvoorbeeld een escape room, ervaar je de kracht van een echt bijl met Axe Throwing, of kan je komen karten. Ook kun je kiezen uit onze actievere activiteiten zoals bijvoorbeeld The floor is Lava waar je je afvraagt wie je nog kunt vertrouwen.

Escaperooms

Laat je opsluiten in één van onze escaperooms en beleef het unieke verhaal van de Verzetsgroep, The Diamond Heist en The Maniac. Lukt het jouw team om binnen 60 minuten te ontsnappen? In de vijf escaperooms speel je tot 32 personen tegelijkertijd.

Meer over Escaperooms

Axe Throwing

Bijlwerpen – Real Axe Throwing Utrecht is een unieke activiteit die de oermens in je naar boven haalt. Deze rage uit de Verenigde Staten heeft ook Nederland bereikt. Axe Throwing zorgt voor een echte ‘adrenaline rush’ en een onvergetelijke uitje. Perfect voor jouw teamuitje, vrijgezellenfeest of gezellige activiteit met vrienden en/of familie.

Meer over Axe Throwing

The Floor is Lava

The Floor is Lava is een uniek spel uit de Verenigde Staten. Minstens zo leuk als de welbekende hype van een aantal jaar terug en een unieke combinatie van het kaart spel Weerwolven van Wakkerdam en Apenkooien.
Bedoeling van het spel? Er achterkomen wie er in jouw team zit zonder in de lava te vallen.

Meer over The Floor is Lava

VOC escape

Het is 1602. Kapitein Gortzak heeft na een lange reis op zee een nieuw eiland gevonden, echter is het land bezaaid met puzzels en raadsels. Voordat hij de vlag kan hijsen moeten deze puzzels worden opgelost. Na tal van pogingen slagen Gortzak en zijn bemanning er niet in om de klus te klaren. Aan jullie de taak om dit wel te doen!

Meer over VOC escape

Crazy Karts

Onze karts zijn speciaal ontworpen om mee te driften. Het gaat dus niet alleen om de snelst rondjes rijden, het gaat om beleving, strategie en behendigheid. Je rijdt dwars door een pakhuis en special effects zorgen voor een unieke beleving.

Meer over Crazy Karts

Kinderfeestje

Jouw kinderfeestje bij The Team Building in Utrecht. De leukste activiteiten op een centrale plek in Utrecht. Van een escape room tot Fortnite airsoft, Reserveer nu jou unieke kinderfeestje bij The Team Building in Utrecht.

Meer over Kinderfeestje

Pubquiz

Pubquiz van The Team Building in Utrecht speel je tot 100 personen tegelijkertijd. Tijdens de quiz zal in diverse rondes jullie kennis worden getest in groepjes van 3 tot 6 personen. Naast rondes over muziek, geschiedenis en sport zijn er natuurlijk ook cryptische rondes!

Meer over Pubquiz

Workshops

Bij The Teambuilding in Utrecht zijn er legio mogelijkheden voor een gave workshop. Ideaal voor een vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje. We kunnen de workshop informeel en op plezier inrichten of juist het lerende aspect benadrukken.

Meer over Workshops